Skip to main content

MAGOXX Brandwerende plaat

Een van de specialiteiten van MAGOXX® uit Den Haag is een brandwerende plaat die gemaakt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Dé brandwerende plaat voor elk bouwproject

Onze MAGOXX-bouwmaterialen zijn gemaakt van magnesiumoxide. Deze zijn chloridevrij en zorgen voor een brandveilige constructie. De normen omtrent brandveiligheid worden steeds strenger, waardoor het steeds moeilijker wordt om te voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen. Onze MAGOXX-platen zijn echter gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen waardoor u niet hoeft te twijfelen over de naleving van voorschriften.

Een duurzame en brandwerende plaat

voor uw gebouw

Onze eigen geproduceerde MAGOXX-platen zijn gemaakt op basis van drie principes. Het eerste principe is brandwering. Wij maken de plaat volgens de opgegeven maten van de klant, waardoor u slim en efficiënt aan de slag kunt. 

Beveilig uw constructie 

Met MAGOXX

Uw binnen- of buitengevel voorzien we daarmee van een keurige afwerking met een brandwerende plaat. Ten tweede komt de veiligheid van uw pand. De plaat is gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen en daardoor volledig veilig in gebruik. Kijk daarvoor zeker ook naar de rapportage van de technische specificaties van de MAGOXX-platen.

Tenslotte zijn onze brandwerende gevelplaten voor binnen en buiten duurzaam. De productie levert een minimale CO2-uitstoot op en we werken uitsluitend met ecologisch verantwoorde materialen om een brandwerende plaat te leveren die klaar is voor de toekomst.

Door geen gebruik te maken van silicaten of asbest vrijwaren we tevens de gezondheid van bewoners of medewerkers. Daarnaast bevat de plaat 0% chloride.

Ordering

Met een brandwerende plaat maakt u altijd een toekomstgerichte en veilige keuze. Heeft u interesse in een brandwerende plaat voor de buiten- of binnenkant van uw gebouw? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 3748400, te e-mailen naar info@MAGOXX.com of het online contactformulier in te vullen.
Direct een Gratis sample aanvragen

Ervaar ons materiaal en laat je overtuigen

Speciaal voor iedereen die het met eigen ogen wil zien!

Gratis Sample aanvragenGratis Sample aanvragen