Skip to main content

Projecten

Duurzaam Brandveilig Sterk Licht Milieuvriendelijk<br /> Stootvast Multi-functioneel Isolerend Recyclebaar Niet-giftig Geluidsdempend

Veel hebben al gekozen om MAGOXX Boards te gebruiken in hun projecten. Wij laten graag enkele van deze projecten zien.

Dit zijn een paar van onze projecten

MAGOXX® wordt al op grote schaal gebruikt voor projecten in heel Europa. Samen veranderen we de manier waarop we bouwen in een meer duurzame en brandveilige manier. De volgende projecten hebben onze platen al op zeer uiteenlopende en innovatieve manieren gebruikt. Kijk snel en laat je inspireren.

City Hub Hotel in Rotterdam | MAGOXX binnenwanden

MAGOXX® Board is de trotse leverancier van materialen voor de opvallende slaapplaatsen in dit hotel. MAGOXX® Boards verwerkt in SIP-panelen bleken het ideale product om deze ruimtes te bouwen. Ondanks de dunne wanden (33mm) krijgen gasten een goede nachtrust dankzij de uitstekende geluidsisolatie van de SIP-panelen. Daarnaast bieden MAGOXX® Boards de hoogste brandwerendheidsklasse (A1), zodat de veiligheid van de gasten gegarandeerd is.

Modulair en circulair appartementencomplex in Sassenheim | MAGOXX gevelplaten

Modulair en circulair appartementencomplex van Hodes Huisvesting in Sassenheim, bekleed met MAGOXX® gevelplaten.

Hier hebben wij met MAGOXX® Board kunnen bijdragen aan een duurzaam nieuwbouwproject. Er is minder energie nodig om onze MAGOXX magnesiumoxide panelen te produceren dan andere geveloplossingen, zoals cement en baksteen. Duurzame bouwmaterialen spelen een belangrijke rol in onze toekomstvisie op duurzaam bouwen. MAGOXX platen zijn niet alleen duurzaam, maar ook sterk, superlicht, vuurvast en weerbestendig. Geen mortel, minder klei en met oog voor de planeet.

Balkon tussenwanden Oostenrijk | MAGOXX Board

MAGOXX Board wordt veel gebruikt voor buitengevels, sandwichpanelen en binnenwanden maar ook op tal van andere manieren. MAGOXX Board was dan ook de duurzame oplossing voor tussenwanden op deze balkons in Oostenrijk.

Magoxx Board is hier bijzonder geschikt voor omdat de platen zeer weerbestendig en sterk zijn. Ze gaan ook een stuk langer mee dan bijvoorbeeld een betonnen of houten tussenwand.

Cut out ontwerp MAGOXX gevels

MAGOXX® Board is makkelijk te bewerken.

(Laser)snijden en zagen is voor dit materiaal geen enkel probleem, ook niet als je dat in de buurt van de naden zou willen doen. Er zal geen breuk of splijting plaatsvinden, wat veel ontwerpvrijheid geeft. 

De lichte en krachtige eigenschappen van MAGOXX® Board zorgen ervoor dat ontwerpmogelijkheden voor architecten altijd uitvoerbaar blijven. Elke soort laminaat (hout, fineer, kunststof, steen) kan worden gebruikt.

Tuinhuis Voorburg, Nederland | Gelamineerde MAGOXX binnenwanden

Veel ontwerpvrijheid met MAGOXX-platen

In dit tuinhuis project hebben we MAGOXX Board gebruikt met een houtachtige afwerking. Dit draagt ​​bij aan een natuurlijke en chalet achtige uitstraling, terwijl het duurzaam en circulair blijft.

Er zijn vele andere afwerkingen met MAGOXX Board mogelijk, zoals: Keramiek, Steen, Kurk en meer.