Skip to main content

MAGOXX Duurzame plaat

Na de laatste klimaatconferentie in Parijs weten we allemaal hoe belangrijk het is onze CO2-uitstoot te verminderen om verdere klimaatopwarming te voorkomen. de belangrijkste taak is om snel resultaten te bereiken.

Dé Duurzame plaat voor elk bouwproject

Naast de bekende bronnen van CO2-emissies zoals verkeer, lucht- en zeescheepvaart en kolencentrales, zijn er ook minder opvallende bronnen zoals boogmaterialen. We gebruiken voornamelijk beton voor de bouw van woningen en bedrijfsruimten. Dit maakt beton het meest gebruikte bouwmateriaal ter wereld. Bij de productie en verharding van beton komt veel CO2 vrij. Een voorzichtige schatting toont aan dat de beton- en cementindustrie alleen verantwoordelijk is voor ongeveer 5% van de wereldwijde CO2-uitstoot!

MAGOXX Board = De Groene Keuze’

voor uw gebouw

Een voorzichtige schatting toont aan dat de beton- en cementindustrie alleen al verantwoordelijk is voor ongeveer 5% van de wereldwijde CO2-uitstoot! Naast alle initiatieven die al zijn genomen om cement en beton milieuvriendelijker te maken en die in verschillende artikelen worden beschreven, bieden we een groener alternatief, namelijk: magnesiumoxide plaatmaterialen.

Met onze bouwmaterialen

Ga je voor echt duurzaam

In vergelijking tot de beton- en cementindustrie is MAGOXX Board 50% milieu vriendelijker.

MAGOXX Platen zijn energie- en materiaal efficiënt. Om magnesiumoxide te produceren, heeft u slechts de helft van de temperatuur van de productie van cement en beton nodig. Samenvattend leidt onze oplossing direct tot een vermindering van 50% van de totale CO2-uitstoot. MAGOXX Platen zijn niet-toxisch, schimmelwerend en vrij van asbest en silicaten. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar en hebben ze een kleine ecologische voetafdruk. Dankzij de ‘groene’ eigenschappen dragen onze producten rechtstreeks bij aan de duurzaamheid van alle projecten waarin ze worden gebruikt.

Ordering

Met een brandwerende plaat maakt u altijd een toekomstgerichte en veilige keuze. Heeft u interesse in een brandwerende plaat voor de buiten- of binnenkant van uw gebouw? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 3748400, te e-mailen naar info@MAGOXX.com of het online contactformulier in te vullen.
Direct een Gratis sample aanvragen

Ervaar ons materiaal en laat je overtuigen

Speciaal voor iedereen die het met eigen ogen wil zien!

Gratis Sample aanvragenGratis Sample aanvragen