Skip to main content

MAGOXX

SINH Building Solutions wint FD Gazellen Award 2022

MAGOXX is verkozen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

We hebben een Gazelle Award gewonnen.

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik van de hoofdredactie van Het Financieel Dagblad bericht kreeg dat SINH Building Solutions B.V. met MAGOXX®Board één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland is. De Top 100 hebben we niet gehaald, maar een enorm gevoel van trots is er zeker en ook een bevestiging na de energie die we samen staken in de groei van ons mooie bedrijf. We hebben we onze Gazelle Award inmiddels op 22 november in Amsterdam in ontvangst mogen nemen.

Zo komt de top 100 tot stand

De top 100 wordt als volgt berekend: de 685 FD Gazellen van dit jaar worden gerangschikt op omzetgroei en krijgen afhankelijk van hun positie punten (de snelste groeier krijgt 685 punten, nummer twee 684 punten, et cetera). Op dezelfde manier krijgen de bedrijven ook punten voor hun relatieve werknemersgroei en hun winstmarge. Het aantal punten bij de omzetgroei telt dit jaar twee keer zo zwaar mee als personeelsgroei en winstmarge. Het totale puntenaantal bepaalt de eindrangschikking. Bij een gelijk aantal punten is de omzetgroei van doorslaggevend belang. Sinds 2018 wordt de groei van werknemers en de winstgevendheid meegewogen naast de omzetgroei. Hierdoor krijgt de prijs een gebalanceerde basis.

De Uitreiking

De uitreiking vond op een feestelijke manier plaats in Theater Amsterdam, een zaal waar 1100 mensen zitting hadden genomen. Tussen de uitslagen door waren er diverse vraaggesprekken over facetten van zakendoen. Een ervan is leidinggeven aan Teams door Ben Tichelaar. Die heeft het meeste indruk op me gemaakt. Het onderwerp is hoe je ervoor zorgt dat jouw Team door jou wordt ondersteund en in zijn kracht gezet wordt. Dienend Leiderschap.

“Het leuke was dat ook een paar bekenden zoals Van den Berg Isolatiehandel en Parcel Parcel International in de prijzen vielen. Gefeliciteerd collega’s!”

De Borrel

Na de uitreiking was er de borrel. Geheel in hedendaagse stijl veganistisch en smaakvol. En nu weer hard werken, want we willen volgend jaar een volgende stap hebben gemaakt….
Lees hier het volledige artikel van de Gazelle Awards.