Skip to main content

MAGOXX® Plafonds

MAGOXX® boards is het ideale product voor het bekleden van plafonds. MAGOXX platen zijn brandwerend en stootvast. De platen zijn sterk isolerend en ideaal voor alle afwerkingen. Zelfs in de meest vochtige omgevingen gaan de platen niet achteruit en treedt er geen schimmelvorming op. MAGOXX® platen zijn gemakkelijk te verwerken.

Kwaliteit boven kwantiteit

MAGOXX® Boards zijn CE-gecertificeerd door KIWA. KIWA is een wereldtop leider in Testen, Inspectie en Certificering (TIC). Met hun certificering, inspectie, testen, training en adviesdiensten creëren zij vertrouwen in de producten, diensten, processen, systemen en medewerkers van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn en met absolute zorg zijn gemaakt.

Duurzame oplossing

MAGOXX® Boards zijn energie- en materiaal efficiënt. Voor de productie van Magnesium Oxide is slechts de helft van de temperatuur van de cement- en betonproductie nodig. Onze oplossing leidt direct tot een vermindering van 50% van de totale CO2-uitstoot. MAGOXX® Board is niet giftig, schimmelbestendig en vrij van asbest en silicaten. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar en hebben ze een kleine ecologische voetafdruk.

Duurzaam
Brandwerend
Geluidsdempend
Makkelijk toepasbaar
Isolerend
Technische informatie

Download PDF

Verwerkingsinformatie

Download PDF

Ordering

Wilt u meer weten over de MAGOXX plafondplaten en over persoonlijke korting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 3748400 of stuur een e-mail naar info@magoxx.com. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.