Skip to main content

INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM VAN KARBONIK MET MAGOXX BOARD

De combinatie van Magoxx board met infrarood verwarmingssysteem is een van onze nieuwe productinnovaties. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor het verduurzamen van nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Door de verwarmingsfolie van Karbonik te combineren met onze MAGOXX platen, zorgen we voor een energiebesparend, droogbouw vloer- en wandverwarming systeem. Het verwarmingssysteem maakt gebruik van infraroodverwarming op basis van carbon; een natuurlijke en zeer comfortabele wijze van verwarmen met een laag energieverbruik. We combineren de Karbonik infrarood folie met MAGOXX Board. De combinatie Magoxx en verwarmingsfolie is inmiddels al toegepast op verschillende renovatieprojecten.

Veel monumenten, kantoren, hotels, vakantieparken, villa’s en (tiny) huizen zijn reeds een stukje duurzamer gemaak met deze manier van verwarmen.

De perfecte oplossing voor nieuwbouw, renovatie en zero-energy projecten!

Kwaliteit over kwantiteit

MAGOXX® Boards zijn CE-gecertificeerd door KIWA. KIWA is een wereldtop leider in Testen, Inspectie en Certificering (TIC). Met hun certificering, inspectie, testen, training en adviesdiensten creëren zij vertrouwen in de producten, diensten, processen, systemen en medewerkers van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn en met absolute zorg zijn gemaakt.

Duurzame oplossing

MAGOXX® Boards zijn energie- en materiaal efficiënt. Voor de productie van Magnesium Oxide is slechts de helft van de temperatuur van de cement- en betonproductie nodig. Onze oplossing leidt direct tot een vermindering van 50% van de totale CO2-uitstoot. MAGOXX® Board is niet giftig, schimmelbestendig en vrij van asbest en silicaten. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar en hebben ze een kleine ecologische voetafdruk.

Alle voordelen op een rij

  • MAGOXX® Heat System gebruikt MAGOXX board voor zijn uitstekende kwaliteit om de energie gelijkmatig over het oppervlak van de board naar de omgeving over te brengen.
  • Met 24V ideaal voor natte ruimtes
  • Eén systeem voor wanden, vloeren en plafond
  • Plug & play: eenvoudig kliksysteem met koppel- en passtukken
  • A1 brandveiligheidsklasse
  • Totale constructie slechts 25 mm dik
  • Verkrijgbaar in 40W, 50W en 100 W/m² (hogere wattage op aanvraag)
  • Verkrijgbaar in 24VAC en 230VAC

 

Optioneel: TH73plus plug & play thermostaat

Perfecte oplossing voor nieuwbouw en zero-energy projecten!

Duurzaam
Brandwerend
Geluidsdempend
Makkelijk toepasbaar
Isolerend
Technische informatie

Download PDF

Verwerkingsinformatie

Download PDF

Ordering

Wilt u meer weten over het MAGOXX verwarmingssysteem en over persoonlijke korting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 3748400 of stuur een e-mail naar info@magoxx.com. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.